Verhuur

Janssen Verhuur beschikt over GWW-gerelateerd materieel, zowel bemand als onbemand, voor de GWW-sector en de industrie. We zijn 24/7 bereikbaar. Wij zijn actief in Duitsland en de Benelux. Door gebruik te maken van verschillende uitrustingsmogelijkheden kunnen onze machines en vrachtauto's flexibel worden ingezet. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op vakkundige machinisten, chauffeurs en begeleiding.

100% inzetbaarheid

Wij beschikken over een eigen technische dienst om ons modern machinepark goed te onderhouden. Wij streven naar 100% inzetbaarheid. Mocht onverhoopt toch een storing optreden, is onze technische dienst snel ter plekke. Indien nodig regelen zij vlot vervangend materieel voor u.

GWW

Wij verhuren een divers gamma aan materieel, met of zonder machinist, voor de grond- weg- en waterbouw. Wij bezitten een modern machinepark met circa 100 eenheden van vrachtwagens, dumpers, graafmachines, wielladers tot bulldozers. Ook het inhuren van GPS- of Total Station gestuurde machines behoort bij ons tot de mogelijkheden. Mocht in onderstaande lijst er niet bij staan waarnaar u zoekt, laat het ons gerust weten. Wij denken graag met u mee.

Industrie

Met name aan grondstof en afval verwerkende fabrieken leveren wij diverse machines, zowel bemand als onbemand. Wij kunnen logistieke processen volledig ontzorgen: van aan- of afvoer van bulkgoederen (per as of over water), intern transport tot het voeden van verwerkingsinstallaties. Ook kunnen wij grond- en afvalstoffen leveren en afvoeren uit eigen projecten, vanuit Beatrix Port Services of via derden. Mocht in onderstaande lijst er niet bij staan waarnaar u zoekt, laat het ons gerust weten. Wij denken graag met u mee. 

Rijplaten & schotten

Het bieden van totaaloplossingen voor tijdelijke rijwegen van rijplaten en schotten behoort tot één van onze specialiteiten. Wij leveren zowel stalen en kunststof rijplaten, als stalen en houten (dragline)schotten. Deze zijn betrouwbaar en makkelijk te onderhouden. 

Voor festivals, events en GWW-projecten ontzorgen we de klant van A tot Z: we leveren de rijplaten, we leggen ze uit en halen ze ook weer op. Hiervoor zetten wij onze hypermoderne radiografisch bestuurde vrachtwagen in. Met ons productgamma hebben we genoeg voor een tijdelijke rijweg met een lengte van circa 30 kilometer. Een project is voor ons daarom niet snel te groot.

Projecten Verhuur

 • Buitenring Parkstad Limburg

  Buitenring Parkstad Limburg

  De Buitenring wordt een ringweg rondom de stadsregio Parkstad Limburg, waar de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken en Schinnen deel van uitmaken. De autoweg bestaat straks uit twee rijbanen van elk twee rijstroken. De maximale snelheid buiten de bebouwde kom wordt 100 km per uur, met uitzondering van de trajecten door de Brunssummerheide en het Geleenbeekdal. Hier is de maximumsnelheid 80 km per uur. Mehr Nachrichten

 • Avenue 2 - Groene Loper Maastricht (A2-tunnel)

  Avenue 2 - Groene Loper Maastricht (A2-tunnel)

  In 2011 is de aanleg van de A2-tunnel in Maastricht van start gegaan. Het plan zorgt voor een goede bereikbaarheid van Maastricht, doorstroming op de A2 bij knooppunten Geusselt en Europaplein, en nieuwe kansen voor de ontwikkeling van de aangrenzende buurten door betere verkeersveiligheid en stedelijke vernieuwing van Maastricht-Oost. Mehr Nachrichten

 • Consortium Grensmaas – Bosscherveld, Itteren, Borgharen, Geulle a/d Maas en Trierveld

  Consortium Grensmaas – Bosscherveld, Itteren, Borgharen, Geulle a/d Maas en Trierveld

  Rivierbeveiliging, natuurontwikkeling en ontgrinding. Dat zijn de drie hoofddoelstellingen van het project Grensmaas. Mehr Nachrichten

Alle projecten

iso9001.png Description

NEN-EN-ISO 9001
Kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat

Hexagon.png Description

VCA**
Checklist aannemers, normversie 2011/10

BEKIJK ONZE CERTIFICATEN